Rezervácie: +421 948 876 671

Obedové menu od 19.4. do 23.4.2021 od 11.00-14.00 hod.

 

Pondelok 19.4.2021

Polievky
Slepačí vývar, 0,25l (al.1,3,9)
Jahňacia s mrveničkou, 0,25l (al. 1,3)

Menu 1
Kurací perkelt s maslovými haluškami,
Cena: 5,90 €  I  150g/200g, (al.1,3,7)

Menu 2
Vyprážaný syr so šunkou, hranolkami a tat.omáčkou,
Cena: 5,70 €  I  150g/200g, (al. 1,3,7)

 

Utorok 20.4.2021

Polievky
Slepačí vývar, 0,25l (al.1,3,9)
Fazuľová s cestovinami, 0,25l (al. 1,3)

Menu 1
Teľací plnený rezeň so zemiakovou kašou,
Cena: 5,90 €  I  150g/200g, (al.1,3,7)

Menu 2
Halušky s kyslou kapustou a slaninkou,
Cena: 4,90 €  I  300g, (al. 1,3)

 

Streda 21.4.2021

Polievky
Slepačí vývar, 0,25l (al.1,3,9)
Špenátová s vajcom, 0,25l (al. 1,3)

Menu 1
Klasický bravčový rezeň so zemiakovým šalátom,
Cena: 5,90 €  I  150g/200g, (al.1,3,7)

Menu 2
Domáce buchty na pare s lekvárom a opraženým masl.,
Cena: 4,90 €  I  300g, (al. 1,3,7)


Štvrtok 22.4.2021

Polievky
Slepačí vývar, 0,25l (al.1,3,9)
Cibuľová, 0,25l (al. )

Menu 1
Kuracie plnené stehno s ryžou a uhorkovým šalátom,
Cena: 5,90 €  I  150g/180g, (al.1,7)

Menu 2
Holúbky (plnené kapustné listy) s čerstvým chlebom,
Cena: 5,70 €  I  300g, (al. 1,3,7)

 

Piatok 23.4.2021

Polievky
Slepačí vývar, 0,25l (al.1,3,9)
Rakúska kapustová, 0,25l (al. 1,3)

Menu 1
Divinové ragú na červenom víne so zemiak.rostami,
Cena: 5,90 €  I  150g/200g, (al.1,3)

Menu 2
Hrachový prívarok s údenou krkov.a čerst.chlebom,
Cena: 5,70 €  I  200g/150g, (al. 1)


 

Hmotnosť jedál je uvádzaná v surovom stave.

Alergény v potravinách: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a ich výrobky, 7-mlieko a výrobky z neho, 8-orechy, 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitany v koncetráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich